Serre plaatsen Den Haag

“Wilt u een serre plaatsen?” Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen uw serre plaatsen tegen een ongekend laag tarief. Dit gebeurd door ervaren medewerkers die dit al veel vaker hebben gedaan. U hoeft dus niet bang te zijn voor half werk. Wij leveren alleen maatwerk! Geen gehannes dus met slecht opengaande serres of andere problemen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Vraag gerust naar voorbeelden van serres die wij geplaatst hebben. U zult zien dat wij enkel vakmanschap leveren en absoluut geen half werk!

“Serre plaatsen in Den Haag?” Onze experts staan voor u klaar om dit karwei goed aan te pakken. Het is belangrijk een bouwvergunning aan te vragen als u een serre wilt plaatsen. Dit is soms namelijk wettelijk verplicht. Het aanbouwen van een serre kan vaak zonder vergunning. Echter in sommige gevallen is een bouwvergunning wel nodig.

“Enkel wanneer u aan bepaalde voorwaarden voldoet kunt u uw serre zonder vergunning plaatsen” Hou er dus goed rekening mee wat wel en niet is toegestaan bij het plaatsen van een serre zonder vergunning. Zoals bijvoorbeeld niet meer dan 4 meter diep en een plat dak. Voor het aanbouwen van de serre aan de achterzijde of zijkant is meestal geen vergunning nodig. Wel moet u aan bepaalde regels voldoen. Deze regels verschillen per gemeente.

“Uw serre zal worden verzonden in een complete aflevering, dus klaar om te installeren op de dag van levering” Serre plaatsen Den Haag zal gebeuren met absolute expertise. Wij doen dit voor u met alle zorg en aandacht. Een serre plaatsen in Den Haag gebeurd meestal in 1 dag. U hoeft dus niet lang op uw serre te wachten. Serre plaatsen Den Haag neemt er wel de tijd voor maar niet langer dan nodig is. Een serre plaatsen is geen eenvoudig karwei en moet met de juiste voorbereiding gebeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Neem contact op

Heeft u een vraag?
Email: info@wo-aannemers.nl
Tel: 070-7521040