Omdat wij ons voor kunnen stellen, dat u erg benieuwd bent hoe onze klanten over ons denken, vindt u hier onder een aantal quotes van onze klanten. Sommige van onze eerdere opdrachtgevers zijn zelfs bereid om u telefonisch te woord te staan om hun ervaring met ons met u te delen. Als u dit op prijs stelt, dan horen wij dit graag van u.

Referentie 1

”Na wat onderzoek te hebben gepleegd, uiteindelijk besloten om door Wojtek zijn team de zolder te laten verbouwen. Wojtek spreekt prima Nederlands en is een onwijs aardige kerel. De rest van het team spreekt goed Engels en zijn correct, beleefd en bovenal ontzettend harde werkers. Bij ons kwam Paul de zolder verbouwen en dat is ontzettend goed bevallen. Niks is te moeilijk, er wordt meegedacht en kwaliteit staat hoog in het vaandel. De zolder is prachtig geworden en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Enige punt van kritiek is dat Wojtek het als projectmanager zó druk heeft, dat hij niet altijd zijn afspraken na kan komen. Offertes kwamen niet altijd op tijd binnen en omdat hij vaak op verschillende plaatsen moet zijn, is hij zelf ook niet altijd op tijd. Hij belt wel netjes van tevoren en als hij er is, wordt alles geregeld. Daar staat tegenover dat hij wel flexibel is, service vindt hij belangrijk. Zijn collega’s die het werk uitvoeren waren elke dag ruim op tijd aanwezig en maken lange dagen.

Wojtek is niet de goedkoopste, maar wel concurrerend qua prijzen. Omdat je bij aannemers van te voren niet weet wat je binnen haalt, kan ik iedereen die twijfelt dit bedrijf aanbevelen. Een eerlijke prijs, proactief meedenken en een hoge kwaliteit. Niet twijfelen dus, gewoon doen!”

Referentie 2

”Wojtek Owczarek and his team have built an extension to my house consisting of a large bathroom, two bedrooms and a storage / utility room.I found him and his team to very hardworking, honest and trustworthy, but above all, they work to a very high standard of craftsmanship rarely seen these days.As a Construction Manager in the Oil and Gas business I am used to working with all building trades and Wojtek and his man rate with the best of them. They completed the work in an amazingly short period of time. Neighbors and friends alike have had nothing but praise for the finished building.I therefore have no hesitation in recommending this Company for similar projects to other people.I am a very happy customer.”

Referentie 3

” Ik vind het bewonderenswaardig dat ze zonder protest overwerken als een klus meer tijd vraagt dan ingepland. Kortom, ze bieden vakmanschap, inzet en goede service. ”

Graag deze referetie bij

” Ik kan U allen WO aannemers van harte aanbevelen. De Heer Owczarek en zijn team hebben een schitterende dakopbouw gemaakt voor een concurrerende prijs
De uiterst vriendelijke vaklieden klaarden de klus in 8 weken . Tsjonge wat zijn wij blij met de ruimte ! Bedankt WO ,groetjes Yvonne Lippe ”

Neem contact op

Heeft u een vraag?
Email: info@wo-aannemers.nl
Tel: 070-7521040